About Us

Η Εταιρεία

" Το να βρεθούμε μαζί είναι μια αρχή
Το να παραμείνουμε μαζί είναι πρόοδος
Το να δουλέψουμε μαζί είναι επιτυχία "

Henry Ford

Η Δομή Πληροφορικής είναι μια σύγχρονη εταιρεία στον χώρο της πληροφορικής με κύρια ειδίκευση στην ανάπτυξη Ιατρικών εφαρμογών. Τα στελέχη της διαθέτουν περισσότερο από 30 χρόνια εμπειρία στην πληροφορική. Τα προγράμματα της ΔΟΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ , ειδικά στον οδοντιατρικό και οδοντοτεχνικό χώρο, θεωρούνται σημείο αναφοράς, απόλυτα αξιόπιστα και ταυτόχρονα απλά. Η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, συνεχή υποστήριξη και εκσυγχρονισμό των προϊόντων της και προσαρμογή σε όλες τις απαιτήσεις της Ελληνικής Νομοθεσίας.

Η ΔΟΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ πλαισιώνεται από έμπειρους τεχνικούς, προσεκτικά επιλεγμένους με πολύπλευρες γνώσεις στην επιστήμη της πληροφορικής και μακρόχρονη εμπειρία στην εφαρμογή μηχανογραφικών λύσεων σε ευρύ φάσμα επιχειρήσεων. Η επιτυχία της εταιρείας είναι αποτέλεσμα της αφοσίωσης και ικανότητας των ανθρώπων μας και για το λόγο αυτό επενδύουμε στην δημιουργία ενός ανταποδοτικού, ομαδικού και αποτελεσματικού περιβάλλοντος εργασίας που ανταμείβει τους ανθρώπους μας.

Οι Αξίες μας

Ακεραιότητα

Η επαγγελματική ηθική, η δικαιοσύνη, η ειλικρίνεια, η διαφάνεια είναι για εμάς αξίες εξίσου σημαντικές με την επιτυχία. Στο τέλος κάθε ημέρας, θέλουμε να είμαστε υπερήφανοι, όχι μόνο για τους στόχους που πετύχαμε, αλλά και για τον τρόπο που τους πετύχαμε.

Καινοτομία

Πιστεύουμε πως μόνο εάν σκεφτόμαστε έξω και πέρα από τα καθιερωμένα, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Πριν από κάθε μας επαγγελματικό βήμα, σκεφτόμαστε τους νέους δρόμους που μπορούμε να ανακαλύψουμε, ώστε να προσφέρουμε πραγματική αξία στην ιατρική κοινότητα, τους ασθενείς και τις οικογένειές τους.

Δέσμευση στην Αριστεία

Στοχεύουμε πάντα ψηλά και απαιτούμε το καλύτερο, κατ’ αρχήν από εμάς τους ίδιους, αλλά και από τους συνεργάτες μας. Η επιτυχία δεν μας εφησυχάζει. Για οτιδήποτε κάνουμε, ρωτάμε πάντα τους εαυτούς μας αν υπάρχει τρόπος να γίνει καλύτερα και τον ακολουθούμε.

Σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή

Μας καθοδηγεί η δέσμευσή μας να υπηρετούμε με τη δουλειά μας τον άνθρωπο και τη ζωή. Να προσφέρουμε στην ιατρική κοινότητα και τους ασθενείς τις πιο σύγχρονα Λογισμικά. Να παρέχουμε στους εργαζομένους μας την ασφάλεια, την αναγνώριση και την προοπτική που τους αξίζει. Να δίνουμε πίσω στην κοινωνία, για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή εκείνων που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

μασ εμπιστευτηκαν

Ιστορική Αναδρομή

Το ξεκίνημα
Τρείς φίλοι ο Λεωνίδας Καραγιαννίδης, ο Γιώργος Καραπάνος και ο Τάκης Μαυρίκης , με όραμα και αγάπη για την τεχνολογία αποφασίζουν την δημιουργία μιας εταιρείας πληροφορικής.
1992
Η γέννηση της Δομής
Η εταιρεία μετονομάζεται σε Δομή Πληροφορικής, στεγάζει τα γραφεία της στον Πειραιά και τη διαχείρισή της αναλαμβάνει ο Λεωνίδας Καραγιαννίδης. Επιστημονικός συνεργάτης αναλαμβάνει ο χειρουργός οδοντίατρος Απόστολος Κεράζογλου.
1994
Η Δομή σαν ISP
Η εταιρεία αναπτύσσει τους δικούς της ιδιόκτητους Server στο Ιnternet, αποκτά τις δικές της Ip's από το Internic και γίνεται από τους πρώτους Ιnternet Providers στην Ελλάδα.
1997
Δομή Πληροφορικής Α.Ε.
Η εταιρεία ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην μέχρι σήμερα πορεία της. Πλέον ανήκει στο χώρο των Ανώνυμων Εταιρειών.
2000
Η χρονιά σταθμός
Το 2001, η ΔΟΜΗ βλέποντας τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις από την εμφάνιση της παραθυρικής τεχνολογίας αναπτύσσει το πρώτο οδοντιατρικό και ιατρικό πρόγραμμα σε Windows.
2001
DentalWin 2007
Το οδοντιατρικό λογισμικό DentalWin 2007, σπάει το φράγμα των 1000 εγκαταστάσεων σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον της εποχής. Κάνει την εμφάνισή της η τεχνολογία Cloud.
2007
Νέα γραφεία - Νέες τεχνολογίες
Η εταιρεία μεταφέρει την έδρα της στην περιοχή του Χαϊδαρίου. Τα λογισμικά της ήδη κατακτούν μεγάλο μερίδιο της αγοράς, εξελίσσονται. Το DCloud είναι γεγονός με φιλοξενία στους ιδιόκτητους servers της εταιρείας.
2012
Οδοντιατρική Σχολή ΕΚΠΑ
Η Οδοντιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ, εγκαθιστά το DentalWin στις κλινικές της​
2014
Η εταιρεία αλλάζει - Δομή Πληροφορικής Μ.ΙΚΕ
Η εταιρεία αλλάζει! Αλλάζει μορφή! Οι αξίες, οι άνθρωποι, η υπόσχεση που δίνουμε στους πελάτες μας όμως, παραμένουν ίδια! ​
2019
Μέλλον - Προοπτική
Συνεχίζοντας μια επιτυχημένη πορεία χρόνων, δεσμευόμαστε για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας με νέες επενδύσεις στην έρευνα και τις νέες τεχνολογίες, καινοτόμα στρατηγική και πάντα προσηλωμένοι στις ανάγκες των συνεργατών μας τόσο στην Ελλάδα όσο και το Εξωτερικό. Εμείς, η οικογένεια της Δομή Πληροφορικής, είμαστε εδώ και έτοιμοι για το αύριο!
2022