Υπηρεσίες

web-hosting-

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Η ΔΟΜΗ χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνολογίες ώστε να εξασφαλίζει σταθερά 99.9% uptime. Servers που αναβαθμίζονται συνεχώς αλλά και η συνεργασία μας με τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα datacenters, οι πελάτες μας νιώθουν πλήρως ικανοποιημένοι για κάθε μας υπηρεσία αλλά και απολύτως προστατευμένοι από δυσάρεστες εκπλήξεις.
website-creation

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Η ΔΟΜΗ κατασκευάζει ιστοσελίδες υψηλού design και ποιότητας με γνώμονα την απόδοση της επένδυσης του εκάστοτε πελάτη. Καλοσχεδιασμένες και λειτουργικές ιστοσελίδες που κάνουν την εμπειρία της πλοήγησης ευχάριστη και «παιχνιδάκι» ακόμη και για τους πιο άπειρους χρήστες internet.
e-shop

Οι στόχοι στην κατασκευη e-shop:

Προσαρμογή του σχεδιαστικού στην εταιρική και προϊοντική ταυτότητα της επιχείρισης. Εντυπωσιακός σχεδιασμός χωρίς να θυσιάζεται η εύκολη πλοήγηση και η χρηστικότητα. Λειτουργικότητα και ευκολία στον χρήστη σε όλα τα στάδια της On-line αγοράς μέχρι το τελικό check out και την πληρωμή-ολοκλήρωση της παραγγελίας.
Χρειάζεστε βοήθεια?

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα επικοινωνήσουμε σύντομα ή θα τηλεφωνήσουμε από τις 9:00 έως τις 20:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή – θα χαρούμε να μιλήσουμε..

Το Dentalwin στη Οδοντιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ!

Οδοντιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ

μάθετε περισσότερα για εμάς ?