Η ΔΟΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ιδρύθηκε με σκοπό την ανάπτυξη και λειτουργία συστημάτων προηγμένης τεχνολογίας και Ιατρικών Πληροφοριακών Συστημάτων (Medical Information Systems).

Με συσσωρευμένη εμπειρία των στελεχών της μεγαλύτερη των 25 ετών, η ΔΟΜΗ εστιάζεται στην πλήρη κάλυψη των αναγκών του πελάτη  σε μηχανήματα, προγράμματα,  εκπαίδευση και  τεχνική υποστήριξη στις λύσεις που προσφέρει.

Ανάπτυξη Iατρικού λογισμικού Το πρωτοποριακό οδοντιατρικό πρόγραμμα  αποτελεί το Απόλυτο ιατρικό εργαλείο που σχεδιάστηκε με την πολύχρονη εμπειρία της Εταιρείας σε συνδυασμό με την επιστημονική κατάρτιση των συνεργατών της.

Το  ήδη από το 2012 και σύμφωνα με τις υποδείξεις και τις ανάγκες της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, εξυπηρετεί με απόλυτη συνέπεια και αποτελεσματικότητα τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του συνόλου των κλινικών του Πανεπιστημίου.

Η συνεχής αναβάθμιση του προγράμματος καθώς και η 3500 εγκαταστάσεις σε Ελλάδα και Κύπρο την καθιερώνει στη συνείδηση του ιατρικού κόσμου ως την κορυφαία εταιρεία παροχής τεχνολογικών λύσεων και εφαρμογών.

Η τεχνολογική καινοτομία του είναι η πλήρης μεταφορά του ιατρείου πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και την ποιότητα, σε απομακρυσμένο σταθμό εργασίας (Server) ,  μέσω Cloud υπηρεσίας  , με αποτέλεσμα την λειτουργία του προγράμματος από όπου εσείς επιθυμείτε, από το φορητό σας υπολογιστή , από το tablet ή το κινητό σας τηλέφωνο.

 • To Oδοντοτεχνικό πρόγραμμα καλύπτει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου οδοντοτεχνίτη (παραγγελίες, στατιστικά εργαστηρίου, εξοδα κ.ά).
 • To ιατρικό πρόγραμμα  καλύπτει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ιατρού επιτρέποντάς του να κερδίζει έως και το 80% από τον αντίστοιχο χρόνο της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.

Δίκτυα Υπολογιστών

Ανάπτυξη – Κατασκευή – Διαχείριση δικτύων , Ασφάλεια Δικτύων –  Κρυπρογράφηση

Διαχείριση Κινδύνων Ασφαλείας Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων

Υπηρεσίες προβολής και διαφήμισης

Banner Advertising , Emails , Websites -Email Newsletter Google AdWords

Social Media Promotion

Πίσω από την δημιουργική εξέλιξη της εταιρίας βρίσκονται άνθρωποι με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, φαντασία και τέλεια γνώση του αντικειμένου με το οποίο ασχολούνται.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους εμπιστευτείτε…

 • 1992

  Το ξεκίνημα

  Τρία παιδιά ο Λεωνίδας Καραγιαννίδης, ο Γιώργος Καραπάνος και ο Τάκης Μαυρίκης , φίλοι μεταξύ τους , με όραμα στην τεχνολογία αποφασίζουν την έναρξη της εταιρείας.

 • 1997

  Internet - ISP

  Η Χρονιά που αναπτύσσει τους δικός της ιδιόκτητους Server στο Ιnternet.
  Αποκτά τις δικές της Ip's από το Internic και γίνεται από τους πρώτους provider στο Ιnternet

 • 2000

  Δομή Πληροφορικής Α.Ε.

  Η εταιρεία ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην μέχρι σήμερα πορεία της. Πλέον ανήκει στο χώρο των Ανώνυμων Εταιρειών και στο τιμόνι της, σαν Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος, ο Λεωνίδας Καραγιαννίδης.

 • 2001

  Διαρκή έρευνα αγοράς

  Το 2002, η ΔΟΜΗ βλέποντας τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις από την εμφάνιση της παραθυρικής τεχνολογίας αναπτύσσει το πρώτο οδοντιατρικό και ιατρικό πρόγραμμα σε windows.

 • 2019

  Η εταιρεία αλλάζει - Δομή Πληροφορικής Μ.ΙΚΕ

  Η εταιρεία αλλάζει! Αλλάζει μορφή! Οι αξίες, οι άνθρωποι, η υπόσχεση που δίνουμε στους πελάτες μας όμως, παραμένουν ίδια! Εμείς, η οικογένεια της Δομή Πληροφορικής Μ.ΙΚΕ , είμαστε εδώ και έτοιμοι για το αύριο!

 • 2020

  Μέλλον-Προοπτική

  Συνεχίζοντας την επιχειρηματική μας πορεία επιτυχίας, δεσμευόμαστε για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας με νέες επενδύσεις στην έρευνα και τις νέες τεχνολογίες, καινοτόμα στρατηγική και πάντα προσηλωμένοι στις ανάγκες των επιχειρήσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και το Εξωτερικό.

Χρειάζεστε βοήθεια?

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα επικοινωνήσουμε σύντομα ή θα τηλεφωνήσουμε από τις 9:00 έως τις 20:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή – θα χαρούμε να μιλήσουμε..

Το Dentalwin στη Οδοντιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ!

Οδοντιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ

Μάθετε περισσότερα για εμάς ?