η ΔΟΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

είναι μια σύγχρονη εταιρεία στον χώρο της πληροφορικής με κύρια ειδίκευση στην ανάπτυξη Ιατρικών εφαρμογών. Τα στελέχη της διαθέτουν περισσότερο από 25 χρόνια εμπειρία στην πληροφορική.

Τα προγράμματα της ΔΟΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ , ειδικά στον οδοντιατρικό και οδοντοτεχνικό χώρο, θεωρούνται σημείο αναφοράς, απόλυτα αξιόπιστα και ταυτόχρονα απλά.

Η ΔΟΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ πλαισιώνεται από έμπειρους τεχνικούς, προσεκτικά επιλεγμένους με πολύπλευρες γνώσεις στην επιστήμη της πληροφορικής και μακρόχρονη εμπειρία στην εφαρμογή μηχανογραφικών λύσεων σε ευρύ φάσμα επιχειρήσεων.

Προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, συνεχή υποστήριξη και εκσυγχρονισμό των προϊόντων της και προσαρμογή σε όλες τις απαιτήσεις της Ελληνικής Νομοθεσίας.

Για να έχετε τις σωστές βάσεις για την επιχείρησή σας και να είστε σίγουροι ότι όσο αναπτύσσεστε θα έχετε συνέχεια μαζί σας μια πρωτοποριακή εταιρεία, στηριχθείτε στην ΔΟΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ γιατί κάθε επένδυσή σας είναι σημαντική για την εξέλιξή σας τα επόμενα χρόνια.

θέλουμε να διατηρήσουμε τις ίδιες αξίες που μας οδήγησαν στην επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια: Δημιουργικότητα, γνώση, αισιοδοξία, όνειρα και χαμόγελο..

Όραμα και αποστολή

Από την έναρξη της δραστηριότητάς μας μέχρι σήμερα, το όραμά μας και το πάθος μας, παραμένει ένα και μοναδικό: να παρέχουμε σε κάθε επιχειρηματική μονάδα απεριόριστη πρόσβαση στην επιστημονική πληροφόρηση και γνώση, τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο, αξιοποιώντας στο μέγιστο τις δυνατότητες που παρέχει η υψηλή τεχνολογία.

Αποστολή μας είναι να κάνουμε κάθε τι που είναι εφικτό για να προβλέψουμε τις τεχνολογικές αλλαγές με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο. Με άλλα λόγια, η αποστολή μας είναι η παρακολούθηση των εξελίξεων στην κοινωνία της γνώσης και της πληροφορικής, δημιουργώντας εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες για την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των επιχειρηματικών μονάδων.

Τέλος, ίσως το πιο σημαντικό, να διατηρήσουμε τις ίδιες αξίες που μας οδήγησαν στην επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια: Δημιουργικότητα, όνειρα και χαμόγελο, θετική ενέργεια, αισιοδοξία και πάθος.

video

Το προσωπικό

Η επιτυχία της εταιρείας είναι αποτέλεσμα της αφοσίωσης και ικανότητας των ανθρώπων μας και για το λόγο αυτό επενδύουμε στην δημιουργία ενός ανταποδοτικού, ομαδικού και αποτελεσματικού περιβάλλοντος εργασίας που ανταμοίβει τους ανθρώπους μας.

Ευκαιρίες ανέλιξης

Δινουμε έμφαση στην ανοιχτή επικοινωνία και στην προώθηση νέων ιδεών. Είμαστε μια δυναμική εταιρεία με ευέλικτες διαδικασίες και άμεση επικοινωνία με την διοίκηση.

Θεωρούμε σημαντικό να ενθαρύνουμε και να επιδοκιμάζουμε τους ανθρώπους μας ώστε να επιτύχουν τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Οσοι εντάσσονται στο προσωπικό της εταιρείας θέλουμε να αισθάνονται ό,τι αποτελούν σημαντικό μέρος της ομάδας από έμπειρους συνεργάτες που στο σύνολό τους θα επιτύχουν τους στόχους της εταιρείας με αφοσίωση και ομαδικό πνεύμα.

Ενταχθείτε στην ομάδα μας

Εαν θεωρείτε οτι διαθέτε σημαντική και διαφοροποιημένη εμπειρία στους τομείς του software development, sales, ή business administation, αποστείλατε το βιογραφικό σας!

Χρειάζεστε βοήθεια?

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα επικοινωνήσουμε σύντομα ή θα τηλεφωνήσουμε από τις 9:00 έως τις 20:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή – θα χαρούμε να μιλήσουμε..

Το Dentalwin στη Οδοντιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ!

Οδοντιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ